Rekommendationer

Hur ser jag om jag har digital brevlada?

Hur ser jag om jag har digital brevlåda?

Logga in på Mina sidor för att se om du har en digital brevlåda.

Vilka digitala brevlådor finns det?

Du kan välja mellan fyra olika brevlådor. De heter E-boks, Kivra, Digimail och Min myndighetspost. Statligt ägda Min myndighetspost räcker om du endast vill ha post från myndigheter digitalt. I de övriga digitala brevlådorna kan du även få post från anslutna företag.

Kan inte ladda ner Covidbevis till Kivra?

Du som vaccinerat dig eller testats negativt mot Covid-19 kan beställa ditt covidbevis digitalt. Begär du ut ditt covidbevis digitalt och har Kivra kommer det automatiskt dit. Ännu en viktighet samlat i din Kivra.

Vilken är den bästa digitala brevlådan?

Det smidigaste är Mobilt Bank-ID, som är en liten app för Android eller Iphone. Om du inte redan har Bank-ID skaffar du det genom din bank. Läs mer om hur du gör på Bank-ID-sajten. Bestäm dig för vilken digital brevlåda du vill välja.

Hur vet man om man har Kivra?

Att skaffa Kivra är enkelt. Registrera med Mobilt BankID och börja få digital post automatiskt. You need to enable JavaScript to run this app. Kivra använder Mobilt BankID för att verifiera din identitet.

Finns min Myndighetspost som app?

Det finns ingen app för Min myndighetspost. Istället är webbversionen responsiv vilket innebär att gränssnittet anpassar sig till skärmstorleken på den enhet du använder. Det ska alltså gå bra att använda Min myndighetspost oavsett om du använder en dator, läsplatta eller mobiltelefon.

Hur många digitala brevlådor finns det?

Allt fler myndigheter och företag väljer att skicka ut sin post digitalt. I dag finns det fyra digitala brevlådor på marknaden där du kan ta emot din myndighetspost.

Kan man ha både min Myndighetspost och Kivra?

Det enda som behövs för att skaffa Kivra, och få din post digitalt, är att du har Mobilt BankID. Att skapa konto tar bara några minuter. Post från myndigheter och andra anslutna företag kommer sedan att automatiskt levereras till din inkorg i Kivra. Loggar in på din Kivra gör du via kivra.se eller i Kivras app.

Hur får man Covidbevis utan digital brevlåda?

Måste jag ha en digital brevlåda för att kunna få mitt covidbevis? Nej, du måste inte ha digital brevlåda för att få ditt covidbevis. Men en digital brevlåda är smidigt och säkert. Där kan du spara och skriva ut ditt covidbevis direkt från den digitala enhet som du använder.

Vilken brevlåda ska man välja?

Så länge brevlådan är funktionell är det en smaksak vilken brevlåda som används. Lådan kan vara tillverkad i trä eller plåt, allt efter önskemål. Det snyggaste är ofta att matcha brevlådan med huset. Ett trähus, särskilt om det är äldre, gör sig betjänt av en brevlåda i trä, kanske med vackra sniderier till.

Share this post