Rekommendationer

Hur stora paket kan man skicka med PostNord?

Hur stora paket kan man skicka med PostNord?

Du kan skicka paket i egen kartong, förpackning eller som rulle. Avgift tillkommer om paketet är längre än 120 cm. Paketet taxeras som skrymmande då längd + omkrets (längd + bredd + bredd + höjd + höjd) är större än 200 cm, gäller direktbetalande kunder.

Hur Budar man paket?

Montera små och tunga föremål vid en större skiva så de fixeras i kartongen och inte skadar kartongen inifrån. Lås alla föremål som har ställbara leder eller hjul på ett lämpligt sätt så att produkten inte ändrar position under transporten. Lägg gärna i ett visitkort eller en kopia av adressetiketten i kartongen.

Vad kostar det att skicka stora paket?

Pris per kolli, skrymmande1 Paket längre än 1,2 meter kostar 190 kr (152 kr exkl. moms) extra.

Hur stort paket får plats i brevlådan?

Brev läggs direkt i postens brevlådor, men är ditt paket för stort går det också bra att lämna in det hos något av postens ombud. Maximal vikt för vanliga brev är också 2 kilo.

Vad är Budtjänster?

Med vår budtjänst kan du beställa och skicka bud lokalt, nationellt och internationellt. Snabba, trygga och flexibla leveranser.

Kan PostNord skriva ut Retursedel?

Du kan även skriva ut returfraktsedeln själv och boka upphämtning eller så kan du returnera ditt paket hos ditt lokala ombud. Detta gäller alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll. Det är också möjligt att spåra ditt paket för att vara säker på att det kommit fram till företaget som ska ha det.

Vart kan man skriva ut Retursedel?

Svenska kunder behöver inte längre fylla i en retursedel och lägga den i returpaketet när de gör en retur, all information skickas istället till oss när en retur skapas online via Mitt Konto. När du har skapat din retur via Mitt Konto kommer du få en returetikett skickad till dig via mejl som du själv kan skriva ut.

Hur skickar man paket billigt?

Vi ser alltid till att du får det billigaste priset när dina paket, dokument och varor ska fraktas inom Sverige. Utöver själva frakten tillkommer inga extra kostnader, du får alltid ett fast pris när du använder Shiplink.

Hur mäter man paket PostNord?

För att mäta paketet så måste du mäta paketets längsta sida och där paketet är som tjockast för att få fram försändelsens omkrets. När du väger ditt paket är det viktigt att du väger paketet precis som du kommer att skicka det inklusive försändelsens emballage.

Share this post