Rekommendationer

Kan man fa bolan med bara en inkomst?

Kan man få bolån med bara en inkomst?

Så, hur mycket får man låna på sin inkomst? Du är ensamstående utan barn med en inkomst på 28 000 kr/månad. Med en sådan inkomst kan du få ett bolån på 1,5 miljoner kronor. Tänk på att du ofta behöver kunna lägga en peng i kontantinsats.

När tecknas bolån?

Långivaren gör en slutlig kreditprövning. Du får ett bindande erbjudande från långivaren om ett lån, med en betänketid på minst sju dagar för att fundera över erbjudandet. Du får information om hur långivaren bestämt den ränta som du erbjuds.

Hur jämför man lånelöften?

Det är en bra idé att jämföra flera långivare innan du ansöker om ett lånelöfte. Det är stor chans att du hittar en långivare som har lägre ränta och bättre villkor, och på så sätt får du ett betydligt bättre lånelöfte. Tänk på! Om du får ett lånelöfte eller inte beror främst på dina ekonomiska förutsättningar.

Vad kostar det att låna 2 5 miljoner?

Fyll i bostadens värde och dra i reglaget för att välja lånebelopp

Bindningstid Din räntesats Hjälp Räntekostnad
2 år 1.81% 2 534 kr
3 år 2.13% 2 982 kr
4 år 2.31% 3 234 kr
5 år 2.41% 3 374 kr

Hur länge måste man ha jobbat för att få bostadslån?

I de allra flesta fall behöver ditt företag ha varit aktivt under minst ett helt verksamhetsår och du behöver oftast kunna påvisa en taxerad inkomst från företaget.

https://www.youtube.com/watch?v=HUQHAhYL1ak

Kan man ta ett lån utan jobb?

Ja, det finns sätt att bli beviljad privatlån utan inkomst. Till exempel genom att ha en medsökande eller tillräckligt stort sparkapital. Du kan även få lån med låg eller oregelbunden inkomst hos vissa långivare.

Måste man jobba heltid för att få bolån?

Att vara projektanställd, vikarie, säsongsanställd eller frilansa blir allt vanligare. Ett vanligt missförstånd är att det inte är möjligt att få ett bolån utan fast anställning. Det är fullt möjligt att få bolån under andra anställningsförhållanden men det kan kräva mer arbete för dig som låntagare.

Share this post