Rekommendationer

Vad ar Arkivplats se?

Vad är Arkivplats se?

Samla företagets alla dokument på ett och samma ställe med Fortnox Arkivplats. 10 GB extra lagringsutrymme och tillgång till en smart mappstruktur där du kan lagra alla typer av dokument. Alla priser gäller per användare.

Vad kostar Fortnox app?

Program

Autogiro 99 kr/mån/anv 19 kr/mån/anv****
Bokföring Attest & Läs 59 kr/mån/anv 59 kr/mån/anv
Förening 198 kr/mån/1:a anv** 4:90 kr/reserapportering
Integration (obegränsat antal integrationer) 99 kr/mån 59 kr/mån/anv (automatisk uppsägning efter 30 dagar)
Kvitto & Utlägg 4:90 kr/registrering 69 kr/mån/anv

Hur lägger man in leverantörsfakturor i Fortnox?

Skapa ny faktura Klicka på Leverantörsfakturor i huvudmenyn och sedan på knappen Skapa ny. Längst upp till vänster på fakturan ser du preliminärt löpnummer och verifikationsnummer. Så länge fakturan inte är sparad eller bokförd är dessa nummer preliminära och märks ut med en stjärna.

Vart hittar jag Arkivplats i Fortnox?

Gå igenom inställningarna Klicka på kugghjulet uppe till höger, och välj Arkivplats.

Vad ingår i Fortnox Bokföring?

Du kan exempelvis registrera, attestera och betala leverantörsfakturor, eller skicka in kvitton till bokföringen – med mera. Enskild firma, aktiebolag eller handelsbolag? Vårt bokföringsprogram är för alla! Med Fortnox hanterar du enkelt din bokföring, oavsett företagsform och storlek på verksamhet.

Hur fungerar Fortnox?

Fortnox är ett bokföringsprogram som underlättar företagarens vardag. Foto: Fortnox. Det blir enkelt att kontrollera bokföringen eftersom att kvitton och bilder kan kopplas till manuellt införda verifikationer. Man kan också få hjälp med att ta emot olika fakturor och hantera dem.

Share this post