Rekommendationer

Vad har du gjort spel?

Vad har du gjort spel?

Vad har du gjort? är ett fantastiskt kul och underhållande lära-känna spel med över 400 roliga, annorlunda och oväntade frågor om saker du gjort eller varit med om. Här är alla med och svarar på frågorna med sina Ja- eller Nej-kort och svaren leder snabbt till roliga berättelser, knasiga minnen och härliga historier.

Vem vet mest spel test?

Test och betyg av Vem Vet Mest? Sällskapsspelet Vem Vet Mest? har testats 11 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 80%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

När kom spelet Lusen?

Spelet, som i original heter cootie, lanserades 1949 i USA och började tillverkas på licens i Sverige 1952. Spelidén är baserad på äldre sällskapsspel, spelade med papper och penna.

När kom nya Finans?

År 1965 släpptes Nya Finans, men även detta spel innehöll den gamla standardsedeln detta år – även om ALGA bytte till den nyare standardsedeln med okänd signatur senare. Samma år släppte ALGA även en märklig version av Den försvunna diamanten, kallad Afrikas stjärna – direktöversatt från det finska originalet.

Vem vet mest brädspel regler?

Spelet innehåller 2400 frågor inom en mängd olika kategorier. Två till åtta taggade spelare kan spela, och dina tända och släckta glödlampor visar hur du ligger till. Precis som teveprogrammet får alla tre frågor var i första ronden. Genom att välja vem som ska få frågan kan du spela taktiskt i rond två.

Vem vet mest kort?

För 2-8 spelare. 100 kort med 600 frågor, spelplan, 6 spelpjäser, markör, tärning, timglas och regler.

Hur spelar man helt hysteriskt?

Spelet i korthet Du ska försöka avslöja det hemliga ordet genom att få svar på de olika frågorna som finns på spelplanen. Att bara klura ut det hemliga ordet, kan vara kul i sig. Men att klura ut det under TVÅNG samtidigt som övriga spelare utsätter dig för sabotage… det är helt hysteriskt kul!

När kom Fia med knuff ut?

Spelet är en förenkling av det indiska spelet Pachisi. Det förekom för första gången 1896 (spelet patenterades i England, som patent 14636). Tyska varianten av spelet heter Mensch ärgere Dich nicht. Det tillverkas i oförändrad form sedan 1914, har sålts i miljontal och är Tysklands mest populära bordsspel.

Hur spelar man finans?

Utse en av spelarna till bankir; hans eller hennes uppgift blir att sköta banken (ban- kiren behöver inte delta i spelet). Bankiren sorterar upp de olika sedlarna och ställer dem i insatsen. Därefter ger bankiren varje spelare 75.000:– i lämpliga valörer. C) Spelarna väljer varsin pjäs och placerar den på Bankutgång.

Share this post