Rekommendationer

Vad kostar era hastar i manaden?

Vad kostar era hästar i månaden?

Det kostar det i regel mellan 2 000 och 3 500 kronor per månad att äga en häst, vilket motsvarar en normal delbetalningssumma för en bil. Vi kan därför slutleda att det är dyrt att förfoga över en häst, så även om inköpspriset för hästen är lågt är de löpande kostnaderna nästan alltid stora.

Vad kostar hö per kilo 2020?

PRIS säsongen 2020-2021

Typ Balstorlek Pris inkl. moms
Hösilage småbalar, hel pall, om 12 balar ca 35-40 kg 4,00 kr/kg
Hösilage rundbal ca 200 kg 500 kr/st
ca 15-20 kg 5,00 kr/kg
Hö stor rundbal ca 200 kg 600 kr/st

Hur mycket kostar en häst per är?

Kostnaden för att köpa en häst kan variera från ett par tusen till flera hundra tusen kronor för tävlingshästar. Det finns flera hästuppfödare i Sverige, men du kan även köpa direkt från privatpersoner eller ridskolor. Det är viktigt att du väljer häst efter egenskaper och beteende.

Vad kostar det att ha häst på bete?

Vad kostar det att ha sin häst på sommarbete? Priserna för att ha sin häst på sommarbete varierar beroende på vart i landet man befinner sig, samt vad som ingår i betet, till exempel regelbunden uppsyn. Priserna varierar mellan 300 kronor till 2500 kronor i månaden i Stockholmsområdet.

Vad kostar hö 2021?

Fint torrt hö från sommaren 2021säljes. Bal ca 120 kg/ 400 kr.

Vad kostar det att ha en häst på sommarbete?

Normalt kostar sommarbete 1500 kr per månad och perioden betalas i förskott. Vi tittar till din häst flera gånger per dag så eventuella skador upptäcks snabbt, vi kontaktar dig omedelbart och/eller veterinär beroende på skadans art. I övrigt så är det du som hästägare som ansvarar för all skötsel.

Vad kostar Medryttarhäst?

Vissa medryttare betalar ingenting men arbetar istället med stallsysslor I stallet, medans andra betalar allt mellan 100kr/månaden och upp till flera tusenlappar. Många hästägare tycker att de ska ta betalt av medryttare eftersom det kostar mycket att ha häst.

https://www.youtube.com/watch?v=TuF6zPTHQjs

Share this post