Rekommendationer

Vilket kollektivavtal har Randstad?

Vilket kollektivavtal har Randstad?

en trygg anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har avtal med samtliga förbund, inom LO på kollektivsidan samt Unionen och Akademikerförbunden på tjänstemannasidan.

Varför Randstad?

Randstads resa började redan 1960 i Holland då grundaren Frits Goldschmeding såg att arbetsmarknaden kunde vara både annorlunda och bättre med temporär arbetskraft. Resultatet av hans vision är Randstad – ett världsledande globalt HR-service företag.

Hur är Randstad som arbetsgivare?

Produktiv och omhändertagande arbetsgivare Randstad är en fantastisk arbetsgivare. De värnar om både sina egna och utomstående på ett egendomligt sätt, vilket sammantaget ger organisationen en välförtjänt marknadsledande position.

Med över 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom bemanning, rekrytering och HR-lösningar. Målsättningen är att bidra till en bättre arbetsmarknad, detta genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande.

Vad tjänar man på Randstad?

Tjockast lönekuvert har privata tjänstemän med en snittlön på 43 500 kronor i månaden. Därefter följer personer som är anställda i den statliga sektorn eller landstingssektorn med 38 900 respektive 38 300 kronor i månaden.

Vad gör ranstad?

Våra specialister på bemanning, konsultlösningar och rekrytering brinner för att hitta lösningar som bidrar till att din verksamhet kan utvecklas och att dina medarbetare hittar rätt hos dig. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Vilka äger Randstad?

Randstad Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, och är en del av det globala HR-service företaget Randstad Holding. Randstad har varit verksamma i Sverige sedan hösten 2004 då bemanningsspecialist-företaget Arvako förvärvades.

Share this post