Trendig

Hur ar det att jobba pa Clear Sky?

Hur är det att jobba på Clear Sky?

Urusel lön, fick knappt så det täckte resekostnader/trängselskatt/parkering. Jobbade hela tiden, hade ingen fritid alls. Ville man va ledig 1 eller 2 dagar i veckan var man ”ovillig och oengagerad” i sitt jobb. Man fick veta kvällen innan hur man jobbade kommande dag, alltså kunde man inte planera någonting.

Hur mycket får man i lön om man jobbar på Ullared?

Det betalas ut minimilön på 123,88kr trots att man har flera års erfarenhet och enligt avtalet ska hamna på en helt annan lönenivå. Passar det inte så står det många i kö som vill jobba – mer…

Hur är det att jobba på Gekås?

Rolig Arbetsmiljö och alltid trevliga kollegor. Härlig arbetsplats och härliga kollegor. Man fick jobba med eget ansvar och jag har lärt mig att arbeta med en god arbetsmoral och inställning. Detta jobbet är perfekt för dig som går i skolan då Gekås erbjuder sommarjobb, helgjobb och jobb under lov på vardagar.

Är det billigt att handla i Ullared?

Gekås är känt för att vara billigt. Nu har prisjämförelsesajten Pricerunner undersökt 500 varor hos Gekås för att se om de är billigare än varor på nätet. ”I snitt är priserna på de 500 produkter vi jämfört 8 procent lägre på Gekås Ullared än på nätet.

Hur mycket tjänar Gekås?

Nyckeltal 2020-12 (tkr)

Omsättning 3 336 599
Res. e. fin 128 342
Årets resultat 129 224
Summa tillgångar 3 494 102

Är Vattenfall en bra arbetsgivare?

– Vattenfall är en bra arbetsgivare och det finns möjlighet att byta jobb inom koncernen, vilket jag gjort flera gånger. Jag har både bytt bolag inom koncernen och arbetsuppgifter, vilket är en stor fördel med att jobba i en stor koncern.

Har Gekås kollektivavtal?

Den 11 november försätter Handels anställdas förbund Gekås i blockad sedan Göran Karlsson vägrat teckna kollektivavtal. Medarbetarna tar Görans parti och nyheten fick stort medialt genomslag och lockade ännu fler kunder till Ullared. Nya tvserien Ullared – Jakten på storsäljaren har premiär på Kanal 5.

När ska man inte åka till Ullared?

Från att varuhuset öppnar och fram till klockan 11.00 är det som allra luftigast i varuhuset, och även kvällstid har vi färre kunder som besöker oss. Så har du möjlighet att vara tidigt på plats, eller komma framåt kvällen, är det alltid en fördel.

Share this post