Trendig

Hur ar det att jobba pa Volvo Cars?

Hur är det att jobba på Volvo Cars?

God arbetsiljö med hög tempo, nöjd som helhet! Dock kan det vara bra att tänka på att fabriken ställer krav på dig som anställd. Det är ingen fritidsgård, även om det kan upplevas som sådan på rasterna. Ett gott arbete är viktigt för att leverera Volvos önskan, en god kvalité och standard på deras bilar.

Kan man stänga av Volvo On Call?

Stänga av delning av information, Volvo On Call-tjänster

  1. För bilar av modell S60 och V60 finns möjlighet att deaktivera radioöverföring i inställningsmenyn för Volvo On Call.
  2. För XC90 finns möjlighet att stänga av inställning för radioöverföring under Volvo On Call-menyn.

Vilken yrkesgrupp har Volvo Cars ett behov av att rekrytera till?

Programmet syftar till att utveckla talangfulla unga personer till att kunna ta framtida potentiella ledarroller inom Volvo Cars globala verksamhet. Det kan till exempel vara rollen som projektledare, produktägare, gruppchef eller teknisk expert.

Hur gör man med Volvo On Call när man säljer bilen?

Vid köp av en begagnad bil med Volvo On Call: Nya ägaren kontaktar sin återförsäljare som skriver över återstående tid av abonnemanget på den nya ägaren. Det är viktigt att kontaktuppgifterna är uppdaterade för att Volvo On Call ska fungera samt att den tidigare ägaren inte ska ha tillgång att utföra tjänster i bilen.

Vad krävs för att få jobb på Volvo?

Du ska vara mellan 18-23 år för att kunna söka. Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning med lägst betyg E i Matematik 1, Svenska 1/SAS 1 samt Engelska 5.

Hur får jag jobb i Volvo?

Volvos anställningsprocess i fem enkla steg

  1. Utforska våra lediga jobb. Sök efter lediga tjänster på vår webbsida för att hitta en tjänst som passar dina kvalifikationer, talanger och ambitioner.
  2. Ansök. Kontrollera alltid kraven för det aktuella jobbet innan du skickar din ansökan.
  3. Intervju.

Share this post