Trendig

Hur far man kunder som PT?

Hur får man kunder som PT?

Innan du väljer PT-utbildning – dubbelkolla med de gymkedjor du vill jobba på och se vilka krav de har på utbildningar. Många gym har höga krav på att du har utbildat dig på en skola med bra renommé och hög nivå på utbildningen, som Axelsons. Skaffa en mentor som redan är framgångsrik inom PT-området.

Varför en personlig tränare?

Lyckas med din träning Din PT hjälper dig att sätta hållbara och mätbara mål, hitta och behålla motivation och ger dig genomtänkta träningsupplägg för dina syften. Med en PT ökar dina chanser att vara igång med träning och gilla din träning också efter att den första beslutsamheten klingat ut.

Hur fungerar personlig tränare?

Vad gör en PT? En kortfattad beskrivning av vad en PT gör skulle kunna se ut så här: En PT:s huvudsakliga roll och ansvar är att se till att kunden tränar på säkraste, bästa och effektivaste sätt för att nå sina mål, givet sina förutsättningar – oavsett vilka dessa är.

Vad krävs för att bli personlig tränare?

5 tips till dig som vill bli personlig tränare

  1. Välj en tillräckligt lång utbildning. Att vara personlig tränare är ett förtroendeuppdrag.
  2. Välj en utbildning som passar DIG. I Coronatider eller inte är det viktigt att utbildningen passar dig och din vardag.
  3. Se till att få praktik.
  4. Lär dig helheten.
  5. Väj en bred utbildning.

Är det svårt att få jobb som PT?

I början är det vanligt att du är exalterad och taggad på att komma igång ordentligt, då krävs det tålamod för att det går inte att vara fullbokad från start och du måste acceptera att det kan bli lite “håltimmar” där du inte har några kunder. Sen tror jag även att det var mina sociala skills som hjälpte till.

Hur mycket kan man tjäna som personlig tränare?

Arbetar du 8 timmar om dagen (8 kunder varje dag måndag – fredag, och ledig under helgen) kan du tjäna mellan 500-600.000 kr per år, eller ca. 42.000 – 50.000 kr i månaden. Ökar du med en eller två kunder per dag eller jobbar någon dag i helgen, kan du snabbt tjäna ännu mer.

Vad tjänar en PT på Nordic Wellness?

42.000 – 50.000 kr i månaden. Ökar du med en eller två kunder per dag eller jobbar någon dag i helgen, kan du snabbt tjäna ännu mer.

Vad tjänar en Gruppinstruktör?

Även om man är anställd som gruppträningsinstruktör är lönen alltid helt baserad på den ersättning man får för gruppassen, vilket i dag är 175 kronor i ingångslön för ett pass på 30 minuter.

Gå på internutbildningar, lär dig nya träningsmetoder och försäljningstekniker. Be dina chefer om råd och hjälp när du behöver det. Var proaktiv. Ge professionella rekommendationer utifrån kundens behov istället för att försöka sälja PT-pass.

Hur fungerar PT online?

Online PT – Betalar du vanligtvis per månad.

  • Gym PT – Går igenom övningar, svarar på frågor och coachar dig under en timme.
  • Online PT – Sätter ihop tränings- och kostschema, ger löpande support och coachar dig löpande, månad efter månad.

Varför ska man bli PT?

Som PT vill du att din klient uppnår sina mål – med metoder som är realistiska, riskfria och funktionella. Du får en god förståelse för rörelseapparatens anatomi, biomekanik och träningsfysiologi, och utbildningen till Personlig Tränare omfattar även ledarskap och kommunikation samt stresshantering.

Vad kostar en PT per månad?

Priset varierar från 900-1900:-/månad beroende på hur mycket erfarenhet tränaren har. Mer högutbildade tränare och tränare med längre erfarenhet, med fler antal PT-timmar på sitt CV, kostar i regel mer per månad. Priset kan spegla tränarens kompetensnivå, men behöver inte nödvändigtvis göra det.

Hur mycket kostar Online coaching?

Din träningsplan utformas på samma vis, utifrån dina mål och förutsättningar. Din coach finns tillgänglig alla vardagar för uppföljning och rådgivning. När du genomfört din startmånad, har du möjlighet att fortsätta din onlinecoaching till priset 595 kr/månad.

Share this post