Trendig

Kan inte bekrafta identitet Facebook?

Kan inte bekräfta identitet Facebook?

Det kan ta upp till 48 timmar innan du får svar på en överklagan. Om du har fått en bekräftelse på att din identitet inte kunnat bekräftas med informationen du angett kan du se fler detaljer genom att gå till www.facebook.com/id. Du kan läsa information som förklarar varför din id-handling inte kunde bekräftas.

Kan Facebook begära id kort?

I vissa fall, som auktorisering av annonsörer som kör annonser som rör sociala frågor, val eller politik, kan särskilda id-krav gälla. Ta reda på mer i id-krav för annonser som rör sociala frågor, val eller politik nedan. Skicka endast in begärda dokument.

Varför utloggad från Facebook?

Du kan vara utloggad eftersom webbplatsen genomgår underhåll eller upplever andra problem då och då. Om Facebook fortsätter att logga ut dig, även efter att du har kontrollerat att du har rensat cookies och cache, och ingen annan försöker logga in, logga ut och vänta en stund.

Är det samma lösenord på Messenger och Facebook?

Ditt Messenger-lösenord är samma som ditt Facebook-lösenord. Om du har glömt ditt lösenord läser du om hur du återställer ditt lösenord. Tänk på att du även kan ta bort konton som du har lagt till, men minst ett konto måste förbli aktivt.

Hur lång tid tar det för Facebook att granska id?

När du har slutfört en säkerhetskontroll måste du vänta i 24 timmar innan du kan logga in på ditt Facebook-konto. Under vänteperioden är ditt konto fortfarande synligt för dina vänner på Facebook, men du kommer inte åt det.

Är Messenger kopplat till Facebook?

Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten.

Kan man se om någon loggar in på ens Messenger?

Den nya säkerhetsfunktionen hittar du under Kontoinställningar och sedan Kontosäkerhet. Det går även att ställa in så att Facebook skickar ett sms eller ett e-postmeddelande när någon loggar in på kontot från en dator som inte är registrerad på tjänsten.

Varför får jag Återställningskod från Facebook?

Om du har fått ett e-postmeddelande för återställning av ditt Facebook-lösenord som du inte har begärt, är det troligt att någon har angett din e-postadress eller ditt användarnamn av misstag och försökt logga in på sitt eget konto. Det händer ofta om du har ett populärt användarnamn eller en populär e-postadress.

Varför får jag sms från Facebook?

Om du får e-postaviseringar eller sms för ett Facebook-konto som inte tillhör dig är det möjligt att någon annan har försökt lägga till din e-postadress eller ditt mobilnummer på ett konto, eller har försökt skapa ett nytt konto med din e-postadress eller ditt mobilnummer.

Share this post