Trendig

Kan man skicka sms utomlands?

Kan man skicka sms utomlands?

När du är utomlands kan du skicka och ta emot sms precis som i Sverige. Så här gör du: Slå knappen + på din mobil, landsnummer och mobilnumret utan första nollan. Exempel: Om du vill skicka ett sms till ett svenskt mobilnummer 070 123 45 67 så slår du +46 70 123 45 67.

Hur mkt kostar det att skicka sms?

Tidigare prislistor Telia Refill Dygnet runt/Till vänner/Kväll & helg

Till vänner Kväll & helg
Till fasta telenätet i Sverige helgfri mån-fre, 07-19 0,55 kr 3 3,19 kr
Till fasta telenätet i Sverige övrig tid 0,55 kr 3 1,59 kr
Sms och mms avgift/meddelande
Sms alla dagar 5, 6 0,55 kr 0,71 kr

Vilka länder ingår i 3världen?

Albanien, Argentina, Australien, Azerbajdzjan, Bangladesh, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Färöarna, Grönland, Guatemala, Hongkong, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Kanada, Kenya, Kina, Macao, Malaysia, Mexico, Nicaragua, Nigeria, Nya Zeeland, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Puerto Rico.

Är MMS gratis?

Samma regler för MMS från eller i utlandet gäller för alla Comviqs kontantkort förutom Fastpris Mini, Kompis och BAS. För att skicka MMS när du vistas i ett land utanför EU/EES betalar du en MMS-taxa på 99 öre, men även för surfmängden MMS:et förbrukar, det vill säga hur många megabyte MMS:et väger.

Varför kan jag inte skicka sms utomlands?

För att sända ett SMS från utlandet gör du på samma sätt som när du är i Sverige, du behöver varken använda utlandsprefix eller landsnummer. Det beror på att alla textmeddelanden automatiskt skickas via en textcentral hos Tele2. Glöm inte att lagra numret till meddelandecentralen, +46 70 799 00 01, i din telefon.

Varför går det inte att skicka sms till utlandet?

Verifiera att Messages är inställt som standardapp för sms. Läs om att ändra standardapp för sms. Kontrollera om operatören stöder sms, mms eller RCS-meddelanden. Kontrollera om du har signal.

Vilka sms kostar?

Prislista för samtal, sms och mms till utlandet

  • Norden. Samtal: 2:40 kr/min. Sms: 0:75 kr/st.
  • EU/EES utom Norden. Samtal: 2:40 kr/min. Sms: 0:75 kr/st.
  • Övriga Europa. Samtal: 9 kr/min. Sms: 4:95 kr/st.
  • USA & Kanada. Samtal: 9 kr/min.
  • Världen 1. Samtal: 19 kr/min.
  • Världen 2. Samtal: 19 kr/min.
  • Övriga länder. Samtal: 24 kr/min.

Vad kostar sms inom EU?

EU:s roamingregler innebär att du kan använda telefonen i ett annat EU-land utan att betala några extra avgifter. Du betalar lika mycket som hemma för samtal (till mobil eller fast telefon), sms och surf. Det kostar heller inget extra att ta emot samtal eller sms i utlandet.

Vad innebär 3Världen?

3Världen låter privatkunder surfa till samma pris som i Sverige, maximalt 60 GB, och ger fria sms och samtal till Sverige samt i det land man befinner sig i. Dock måste man ha ett abonnemang med minst 10GB data för att kunna få 3Världen. För företag är datamängden max 100 GB.

Hur aktiverar man 3Världen?

För att aktivera 3Världen så behöver du byta till ett av våra 3Surfa-abonnemang från 10GB och uppåt. För att kunna ta del utav 3Världen behöver ditt abonnemang vara under bindningstid och det går endast att höja till 3Surfa med 3Världen.

Hur mycket kostar det att skicka mms?

Till och med sista maj är det gratis att skicka mms via Telia i Sverige. Därefter kommer det kosta 3,80 kronor. Är man i USA kostar det med andra ord cirka 2,50 kronor för ett mms till Sverige idag, och runt 6,30 kronor från och med 1 juni. I Spanien blir motsvarande priser 5,80 respektive 9,60 kronor.

Share this post