Trendig

Maste man betala for OneDrive?

Måste man betala för OneDrive?

Du får 5 GB kostnadsfritt lagringsutrymme när du registrerar dig för OneDrive, men du kan alltid köpa till mer eller registrera dig för Microsoft 365 för att få mer lagringsutrymme.

Vad kostar Microsoft OneDrive?

Onedrive är en del av Windows 10 och kostar inget extra. Den version som ingår kallas Onedrive Basic och ger dig ett lagringsutrymme på fem gigabyte. Det här räcker till hundratusentals Word- eller Excel-filer, men vill du lagra bilder och filmer finns risken att du slår i taket.

Hur vet jag vilken Office licens jag har?

Öppna valfri Office-app, till exempel Word, och skapa ett nytt dokument. Gå till Word och välj om Word. I dialogrutan som öppnas kan du se versionsnumret samt licenstyp.

Hur mycket kostar Office 365?

En Microsoft 365-prenumeration för privatpersoner kostar från 64,99 kr per månad och för företag från 43,70 kr per månad och användare, exklusive moms. Med i Office för webben får du Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive och Outlook.

Hur mycket kostar Google Drive?

För vanliga konsumenter är Google Drive gratis. Du får ett lagringsutrymme på 15 GB, vilket räcker till att lagra flera tusen bilder och ett nästan oändligt antal textdokument. Behöver du mer utrymme betalar du 19 kronor i månaden för 100 gigabyte och 99 kronor för 1 000 GB.

Har jag Microsoft 365?

Du hittar ditt versions- och build-nummer under Produktinformation. Där kan det till exempel stå Microsoft 365-applikationer för företag och du kan se vilka appar det innehåller utifrån ikonerna. Om du behöver veta om du använder 32- eller 64-bitarsversionen av Outlook väljer du Om Outlook.

Vad kostar Office 365 för företag?

Företag som köper licenser från Enterprise familjen brukar fördela sina medarbetare över både E1 och E3 licenserna, där den användare som får E1 licensen inte är i behov av Officepaketet. Office 365 E3 pris är idag 203,70:- per användare och månad.

Måste man prenumerera på Office 365?

Office 365 finns som många olika prenumerationer och det finns funktioner för många olika behov. Detta innebär att både företag och privatpersoner kan dra nytta av denna lösning. Programmen har tidigare betalats med en engångslicens men idag måste du prenumerera för att få programmens fulla potential.

Share this post