Trendig

Vad betyder fraktionerad laser?

Vad betyder fraktionerad laser?

Med en fraktionerad laser skjuts laserstrålar djupt ner i huden och bildar mikroskopiska hål som stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin i huden. Till skillnad från andra Co2-lasrar har SmaXel en inbyggd randomizer som bidrar till en systematisk fördelning av laserstrålarna som skjuts ut.

Hur fungerar Dermapen?

Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.

Hur fungerar Co2 laser?

Co2 laser producerar en våglängd på 10600nm i det infraröda spektrat. Co2 laserstrålen penetrerar de övre hudlagren och når in i dermis. Det skapar små mikroskopiska områden av termiska skador som stimulerar ny kollagen produktion och ersätter skadade hudytan av nya epidermala celler.

Hur ont gör HIFU?

Mycket sällsynta biverkningar: En del personer kan uppleva viss smärta vid känningar i flera dagar efter HIFU-behandlingen. Detta är normalt och beror på att man har arbetat med hudens nedre lager som börjar stramas åt. Om du är intresserad av denna behandling ska du boka en konsultation hos våra hudterapeuter.

Vad ska man tänka på efter Dermapen?

HUR SER ÅTERHÄMTNINGSTIDEN UT EFTER EN DERMAPENBEHANDLING? De första 12-24 timmarna kan ansiktsrodnad förekomma, beroende på känslighet. De flesta kan återgå till arbete och andra normala aktiviteter direkt efter behandling. Återhämtningstiden är minimal.

Hur effektivt är Dermapen?

Dermapen är idag en av marknadens mest innovativa föryngringsmetoder. Dess effektivitet bygger på att 16 sterila engångsnålar skapar små mikrokanaler i huden. Detta för att skapa en kontrollerad skada för att tvinga huden till nybildning och reparation.

Vad är RF Microneedling?

(radiofrekvens) skickas direkt ner till ett specifikt djup i dermis ( hudlager två) med mikro nålar. Med hjälp av radio frekvensen som värmer upp huden minskas behandlingstiden och återhämtingstiden avsevärt jämfört med andra laser behandlingar.

Share this post