Trendig

Vad hander om Saljaren angrar sig Tradera?

Vad händer om Säljaren ångrar sig Tradera?

Köparen har 14 dagars ångerfrist från dagen efter denne har mottagit varan. Köparen har rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka utan dröjsmål. Som företagssäljare behöver du före köpet informera köparen om vem som ansvarar för kostnaden vid en eventuell returfrakt.

Hur ångrar jag ett bud på Tradera?

Bud är bindande – Tradera. Bud som läggs på Tradera är bindande. I och med att man lägger ett bud eller gör ett köp förbinder man sig till att genomföra det. Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat.

Får man pruta på Tradera?

Du har möjlighet att pruta på priset. Men kom ihåg att göra det med måtta. Om annonsen till exempel legat ute länge kan det vara en signal om att prylen är svårsåld.

Vad händer om man vinner en budgivning på Tradera?

När du vinner en auktion eller köper en vara direkt via butiksannons så kommer du få ett vinnarmail från oss med betalningsuppgifter till säljare, du kan även betala för varan inne på Mitt Tradera. Du kan även kontakta säljaren genom att trycka på knappen Kontakta inne på Mina köp eller direkt i vinnarmailet.

Hur man vinner en auktion på Tradera?

Den allra vanligaste typen av annonser på Tradera är auktioner med en fast sluttid där personen med det högsta budet när auktionen avslutas vinner. Det finns även fastprisannonser och butiksannonser där du direkt kan köpa varan utan budgivning.

https://www.youtube.com/watch?v=QAd-rYM1H2Q

Information om ångerrätten efter köp Du kan enkelt göra detta via Mitt Tradera eller Sello. Om du inte informerat köparen om ångerrätten både före och efter köpet förlängs ångerfristen och du som säljare ansvarar för fraktkostnaden vid en retur av varan.

Hur raderar man ett Tradera konto?

Du har rätt att avsluta ditt användarkonto hos Tradera när du vill, genom att meddela det till oss via vår Kundservice. Innan kontot avslutas måste du ha avslutat samtliga dina pågående försäljningar, budgivningar och köp och vi ska också ha erhållit betalning för alla utestående avgifter.

Kan man ångra en auktion på Tradera?

Bud som läggs på Tradera är bindande. Varför har vi denna regel? I och med att man lägger ett bud eller gör ett köp förbinder man sig till att genomföra det. Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat.

Kan man ta bort ett bud på Tradera?

Share this post