Trendig

Vad innehaller Fanta Exotic?

Vad innehåller Fanta Exotic?

Fanta Fanta exotic Detaljer Kolsyrat vatten, socker, juice från koncentrat 3% (apelsin 2,6%, passionsfrukt 0,2%, persika 0,2%), citrusextrakt, surhetsreglerande medel (E330), frukt- och växtkoncentrat (svartvinbär, morot, aronia, fläderbär, citron, färgtistel), naturliga aromer.

Vilka Fanta smaker finns det?

I Sverige finns smakerna Orange, Exotic, Lemon, Shokata (fläder och citron), Raspberry och Strawberry & Kiwi. Fanta light, eller diet Fanta som den kallades när den introducerades i USA 1984, lanserades i Sverige 1991. I Sverige har den osockrade varianten fått namnet Fanta zero sugar.

Hur mycket socker innehåller Fanta Exotic?

Ingredienser

NÄRINGSVÄRDE (PER 100 GRAM) VÄRDE
– fleromättat fett 0 g
Kolhydrat 13.2 g
varav
– sockerarter 13.2 g

Finns Fanta Exotic i USA?

Fanta är en kolsyrad läskedryck med fruktsmak, producerad av The Coca-Cola Company. Den skapades i Tyskland 1940 som ett alternativ till Coca-Cola. Den mest populära smaken är apelsin, men drycken finns i mer än 100 varianter….Fanta[redigera | redigera wikitext]

Fanta
Dryck Läskedryck
Övrig information

Hur många kalorier är det i en Fanta Exotic?

Det finns 53 kalorier i 100 ml.

Vad är det för smak på Mystery Fanta?

– Med Fanta Dark Mystery har mystiken kring Halloween tagits till nya höjder. Den läskiga drycken har en smak av blodapelsin och karaktäriseras av sin mörka, mystiska färg med vegetabiliskt kol för att ge den dess nattsvarta kulör.

När kom Zingo?

Zingo är en svensk läskklassiker sedan 1950-talet. När Zingo lanserades kallades den ursprungligen Ingo-läsk, uppkallad efter boxaren och legenden Ingemar ”Ingo” Johansson. Drycken döptes sedan om till Zingo.

Share this post