Trendig

Varfor skildes Lamar och Khloe?

Varför skildes Lamar och Khloe?

Paret gjorde slut 2013 efter att ha varit gifta i fyra år, men Lamar Odom hamnade i koma efter en drogframkallad stroke på en bordell i Nevada innan skilsmässan hann gå igenom. När han sedan vaknade upp igen valde Khloe att finnas där för honom under återhämtnings- och rehabiliteringsperioden.

Vad har hänt med Lamar?

I oktober 2015, efter att ha tagit kokain, drabbades Lamar Odom av njursvikt, hjärtattacker och flera strokes på samma dag, och hamnade i koma. Då hade Khloé Kardashian redan begärt ut skilsmässa – något hon drog tillbaka för att hjälpa honom under den svåra sjukdomstiden.

Vad hände mellan Khloé och Tristan?

Khloé Kardashian, 34, har gjort slut med Tristan Thompson, 27, rapporterar TMZ. Uppbrottet ska ha skett efter att Khloé ertappat NBA-spelaren med att vara otrogen – igen. Thompson ska ha varit i Los Angeles över helgen för att fira alla hjärtans dag tillsammans med Khloé Kardashian och deras gemensamma dotter.

Har Tristan varit otrogen igen?

Förhållandet var turbulent eftersom Tristan Thompson var otrogen flera gånger. Trots otroheten var de fortfarande tillsammans i mars i år men då var Thompson otrogen ännu en gång. Den här gången träffade han Maralee Nichols, en PT från Houston, som födde deras barn under torsdagen förra veckan.

Har Tristan varit otrogen mot Khloe?

Tristan Thompson stäms. Basketstjärnan har varit otrogen mot Khloé Kardashian, fått ett till barn – och erbjudit pengar för att slippa veta av det. ”Om du tror att du ska tjäna pengar på att föda det här barnet har du helt fel”, skriver Thompson till Maralee Nichols som är mamma till barnet.

Vem var otrogen mot Khloé Kardashian?

Tristan Thompson, 30, var otrogen mot dåvarande flickvännen Khloé Kardashian, 37, i våras. Nu bekräftar NBA-stjärnan att ett DNA-test visat att han fått ett barn tillsammans med kvinnan han hade en relation med.

https://www.youtube.com/watch?v=p_qVY0lbUuY

Share this post