Trendig

Vilken partner anvander komplett for hemleveranser kvallstid och till Paketskap?

Vilken partner använder komplett för hemleveranser kvällstid och till Paketskåp?

Komplett erbjuder leverans till paketskåp och hemleverans via Budbee, till stora delar av södra Sverige. Om tjänsten är tillgänglig för ditt postnummer och produkterna i din order syns den som ett alternativ vid betalningen.

Hur länge ligger paket kvar Budbee box?

Skickas ditt paket med Budbee Box så ligger det kvar i boxen i 7 dagar, efter det returneras det till oss.

Kan någon annan hämta ut mitt paket Budbee?

När ditt paket är klart at hämtas skickar vi en pinkod till dig, med pinkoden kan du hämta ut ditt paket från vår Budbee box vid angiven adress. Behöver du hjälp? Du kommer enkelt i kontakt med vårt kundtjänst team genom länken eller i Budbee appen. 4.

Hur länge ligger paket kvar på Instabox?

Ditt paket ligger i skåpet i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar vi hem ditt paket till vårt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat av våra skåp, utan extra kostnad.

Hur länge kan ett paket ligga i Budbee box?

Jag kan inte hämta ut mitt paket idag, hur länge ligger det kvar? Vi håller ditt paket kvar i Boxen i sju dagar. Om du inte hämtar upp det i löpet av dom sju dagarna så kommer så kommer det att returneras till webbutiken du beställde ifrån. Vi kommer självklart höra av oss till dig innan vi returnerar paketet.

När skickas min order komplett?

När får jag min beställning? Vi har 1-3 dagars leveranstid förutsatt att varan finns i lager. Order som beställs med expressleverans, mellan måndag – torsdag innan kl. 12.00 skickas samma dag.

Hur länge kan paket ligga hos Instabox?

Vad kostar det att skicka ett paket 1 kg?

Vad kostar det att skicka paket utrikes inom EU med Skicka Direkt?

Vikt om högst kg Pris hos ombud (Länder inom EU) Pris hos ombud (Länder utanför EU)
1 294 344
2 330 380
3 366 416
4 402 452

Share this post