Trendig

Vilket trimror ska man ha?

Vilket trimrör ska man ha?

Vissa effektrör är lågvarviga och andra högvarviga sen finns de dom som är varken eller och ger både bra acc och toppfart. Vill man ha ett bra bottendrag och acc bör man välja ett lågvarvigt rör medans om man vill ha toppfart bör man välja ett högvarvigt rör.

Vilka mopeder har gy6 motor?

GY-6 motorn sitter på i princip alla mopeder med 4-taktsmotor oavsett fabrikat. Dessa delar passar exempelvis till Baotian, BTM, TMS, Yamati, Quingqi, Parilla mm. Observera att denna motor finns i tre olika längder.

Hur bra är Viarelli mopeder?

”Viarelli Piccolo är med sitt extremt låga pris och sin pigga motor ett bra alternativ för den som vill komma billigt undan men ändå ha en moped med körglädje.” ”Viarelli Enzero är en kompetent moped utan wow-faktor. Den är perfekt för daglig pendling både för ungdomar och vuxna.”

Hur trimmar man en moped lite?

Om du nu vill trimma lite till och kan tänka dig lägga ut lite pengar på det så kan du byta till ett effektrör, det ger ännu mer effekt än att bara plugga ur original och det finns ganska så billiga och bra rör. Är det så att du satsar mest på axxet så ska du ha ett lågvarvigt effektrör och när du köper ett nytt på t.

Vem tillverkar Viarelli?

Viarelli var från början en italiensk MC- och scootertillverkare. Företaget grundades av Franco Gallardo. Företaget grundades 2001 och följer den affärsmodell som många andra stora tillverkare har framgång med, dvs att teknisk utveckling och design styrs ifrån hemmamarknaden men hela produktionen ligger i Kina.

Vilken moped är bäst att trimma?

Finns både scootrar och crossmoppar som gör det men finns vissa märken som går bättre än andra när det gäller att trimma.

  • Dem crossmopeder som jag tycker går bäst trimmade: – Derbi. – Reiju.
  • Dem scootrar som jag tycker går bäst trimmade: – Yamaha Aerox. – Yamaha Neos.
  • Mopeder som är bra och stunta med: – Slider.

Vilket trimrör ger mest effekt?

Yasuni: Känt för sina mest effektiva effektrör.

Är Ksr bra?

KSR-Moto har skapat en ny generations motard Malaguti XSM50 som är ungdomlig med sin design, snygga former och färger som syns. Det är en stabil moped som är byggd med lång kunskap inom motardsegmentet. Den ger en trygg och säker färd både på gropiga vägar och asfalt.

Är Effektrör lagligt?

Röret är ” godkänt ” för användning inom EU om det levereras med intyg. Men är inte lagligt att köra med monterat innan du har besiktat mopeden med röret.

Är LeoVince trimrör?

Information om LeoVince Avgassystem (X-Fight) MRT Rieju Denna krök är tillverkad i stål och ljuddämparen i rostfritt med en tjocklek på 1 mm. Den ovala formen på ljuddämparen gör att röret påminner mycket om Off Road-systemen från LeoVince. Kröken är manuellt TIG-svetsad och levereras med ett tunt lager klarlack.

Är LeoVince Högvarvigt?

om det är en scootermoppe du har så ska du ha lågvarvit för då får du bäst axx, dock så vet jag inte vad som ger bäst axx till crossmoppe. Och om du har en scootermoppe så hade jag kört på ett leovince ZX rör för dom är nämligen lågvarviga.

Share this post