Frågor

Hur fungerar Teams live?

Hur fungerar Teams live?

Anslut till livehändelsen Öppna livehändelselänken för att ansluta till händelsen. Om du öppnar händelsen från Teams, ska du ansluta till händelsen i Teams. Obs!: Livehändelser använder inte dina Microsoft Teams än. Använd operativsystemets ljudinställning för att välja högtalare för livehändelsen.

Vad är Teams live event?

Livehändelser i Teams är en form av Teams-möte, där du kan skapa händelser för stora online-publiker och ha större kontroll över video, publikmedverkan och rapportering. till vänster i appen och sedan Nytt möte.

Vad är Teams webinar?

Med Microsoft Teams-webbinarier kan du registrera deltagare, köra interaktiva presentationer och analysera deltagardata för effektivare möten. I din Kalender väljer du pilen bredvid Nytt möte > Webbinar. Välj Kräv registrering och målgruppen du vill ha.

Kan man vara anonym på teams?

Vid livemöten kan mötesorganisatören ge anonyma personer behörighet att presentera innehåll. De anonyma presentatörerna måste ansluta till mötet Teams på skrivbordet eller i iPadTeams mötesappen.

Hur spelar man in ett möte på teams?

Starta inspelning

  1. Starta eller gå med i mötet.
  2. Gå till möteskontrollerna och välj Fler åtgärder. > Starta inspelning. Alla i mötet får ett meddelande om att inspelningen och transkriptionen har startat. Meddelanden: Du kan inte göra flera inspelningar av samma möte samtidigt.

Vad är Microsoft teams Meeting?

Teams – Skapa ett team och kanaler för att samla människor och arbeta i fokuserade platser med konversationer och filer. Kalender – Anslut med andra innan, under och efter ett möte så att det är lätt att hitta förberedelser och uppföljning. Den Teams kalendern synkroniseras med Outlook kalender.

Hur funkar Teams privat?

Nya sätt att hålla kontakten i Windows 11 Starta snabbt ett videosamtal eller en chatt direkt från Windows 11-verktygsfältet med Teams-chatten. Med heldagssamtal från din dator kan du ta kontakt med alla, oavsett vilken enhet de använder.

Vad kan man göra i Microsoft teams?

Med Microsoft Teams på en PC, Mac eller mobil enhet kan du göra följande:

  • Samarbeta i ett team.
  • Använd chatt i stället för e-post.
  • På ett säkert sätt redigera filer samtidigt.
  • Se gilla-markeringar, @omnämnanden och svar med bara ett tryck.
  • Anpassa det genom att lägga till anteckningar, webbplatser och appar.

Share this post