Populära

Ar rustas studsmatta bra?

Är rustas studsmatta bra?

Studsmattan Rusta Adrenalin Pro är ett billigt alternativ till de dyrare studsmattorna. Ramen är rejäl med välgjorda svetsfogar. Det ger en bra stabilitet och svetsfogarna bidrar till att ramen håller längre, eftersom risken för rost minskar.

Hur många år håller en studsmatta?

Livslängden beror främst på kvalitet i material och tillverkning, och på hur intensivt studsmattan används. Mellan tummen och pekfingret rör det sig om ungefär två år för de enklaste studsmattorna, men tio år eller längre för de bästa.

Är biltemas studsmatta bra?

Den studsmatta i den här priskategorin vi rekommenderar mest är Biltemas eget märke. Det är en robust och enkel studsmatta som klarar en belastning på 120 kilo, vilket är fullgott för de flesta behov. En normalvuxen kan studsa med sitt barn. Den är enkel att montera och har bra säkerhet ur alla aspekter.

Vilken är den bästa studsmattan?

Efter att ha granskat experttester och användaromdömen har vi utsett utsett Berg Favorit till bäst i test. Berg Favorit är en stabil studsmatta som tack vare sin innovativa duk ger ett riktigt bra studs. Modellen klarar dessutom upp till hela 120 kg, vilket innebär att både barn och föräldrar kan hoppa utan problem.

Måste man ta bort studsmattan på vintern?

Hur gör du med studsmattan när vintern kommer? För att förlänga livslängden är det bäst att demontera hela studsmattan! Det kan kännas som ett för stort projekt och då kan du åtminstone ta in: kantskyddet, hoppduken, skyddsnätet och fjädrarna.

Vad kostar en bra studsmatta?

Berg Champion Safety Net Deluxe – Premiummodell

Pris
12679:- Besök

Varför ska man inte hoppa studsmatta med skor?

Ett barn som ramlar och glider in under en hoppande vuxen är inget vinnande koncept. Inga skor på studsmattan! Inga leksaker eller andra föremål på studsmattan! Det kan ge svåra skador om man landar olyckligt på dem, vilket inte alls är ovanligt.

Hur är rustas studsmatta?

Även Rustas studsmatta Adrenalin levererar väldigt mycket för pengarna. Den är komplett och den är billigare än Biltemas variant. Det som gör att den ändå inte tar sig förbi på listan är dels att den är mindre, dels att den tål mindre motstånd – bara 100 kilo.

Studsmattor finns både i rund och kvadratisk design och olika storlekar. Men den vanligaste storleken på en studsmatta är 4,3 meter i diameter. Vi har valt att utse Berg Favorit till den studsmatta som är bäst i test. Det är en prisvärd studsmatta från holländska Berg som vunnit tester under flera år.

Är det farligt att hoppa studsmatta?

Mellan 3 och 7 procent av de skadade drabbades av hjärnskakning eller stukade halsryggen, så kallad whiplash skada, oftast när de studsat, gjort en volt och sedan landat på nacken eller huvudet. Var tionde skada ledde till sjukhusvård, fall från studsmatta ledde till flest vårddagar.

Share this post