Rekommendationer

Nar kommer Kia EV6 till Sverige?

När kommer Kia EV6 till Sverige?

Helt nya Kia EV6 GT kommer att lanseras senare under 2022, men går att beställa redan idag. Helt nya Kia EV6 GT är en spännande crossover som kombinerar ultrasnabb laddning med hög prestanda och en kraftfull, distinkt design med en sportig körupplevelse.

När kan man provköra EV6?

Kia EV6 kommer i flera versioner. Den versionen Björn kör är GT Line-versionen med fyrhjulsdrift med 325 hästkrafter och en räckvidd upp till 490 km. Den ska dock inte förväxlas med prestandaversionen GT som kommer i slutet av 2022. Den har fyrhjulsdrift, 585 hästkrafter och en räckvidd på 400 km.

När kommer nya Kia Optima till Sverige?

Tidigare i veckan var det klart att nya Kia Optima tog hem ett prestigefyllt designpris med titeln ”Best of the best” och snart introduceras bilen på den svenska marknaden. Den 11 april för att vara exakt.

Är Kia EV6 en SUV?

Kia EV6 är en sportig och nutida SUV med stort utrymme och modern design. Nya Kia EV6 kan bland annat ladda dina elektriska apparater samt andra elbilar vid behov. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti på din Kia.

Finns Kia EV6 i Sverige?

Kia lanserar nu sin snabbladdande crossoversuv EV6 i Sverige. Här är alla priser – och hur den står sig mot syskonet Hyundai Ioniq 5. I helgen 13–14 november är det premiär hos samtliga Kia-handlare i landet.

Är Kia Optima en bra bil?

Kia Optima är en komfortabel bil. Förarsätet håller god ergonomi och armstöd finns på båda sidor samt är bra placerade. Det är först efter runt en timmas körning som jag upplever viss träsmak i rumpan mot bakre delen av förarsätet. Optima är en rymlig bil och har bra benutrymme för både passagerare fram och bak.

Hur sätter man på farthållare Kia?

Re: Farthållare kan inte aktiveras På min bil så aktiverar man farthållaren genom att trycka vippan neråt mot, – SET.

Share this post